logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

شومینه کلاسیک

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

شومینه کلاسیک چیست؟

از زمان های گذشته مردم برای پخت و پز و گرم کردن خانه هایشان روش های مختلفی را به کار می بردند که یکی از این روش ها استفاده از ساختار معماری در گوشه ای از اتاق در میان دیوار بود که به آن هیمه سوز می‌گفتند؛ شومینه کلاسیک در بالای خود دودکشی داشتند که دود و گاز حاصل از سوختن مواد سوختی که در ابتدا هیزم بود را به خارج از خانه منتقل می‌کرد. بعدها به مرور زمان که فنّاوری های گرمایشی پیشرفت کرد و اجاق های مدرن براثر صنعتی شدن جوامع بشری اختراع گردید از کاربرد شومینه کلاسیک به منظور گرمایش و پخت و پز در خانه کاسته شد؛ و بعد از آن حالت آرایشی به خود گرفتند. شومینه کلاسیک همچنین در دکوراسیون داخلی خانه می تواند نقش مهمی داشته باشند.

طرح شومینه کلاسیک

تاریخچه شومینه کلاسیک در ایران

از گذشته های دور مردمان سرزمینمان برای در امان ماندن از سرما راه کارهای خارق العاده ای را اتخاذ کرده بودند ابتدا قبل از هر چیز برای گرم کردن خود از کرسی استفاده می‌کردند که در واقع چهار پایه ای بود ساخته شده از چوب و در زیر آن منقل زغال را قرار می دادند و بر روی این چار پایه بزرگ جاجیم یا لحافی می انداختند و تمام اعضای خانواده پاهای خود را در زیر این کرسی قرار می‌دادند در حالی که دور تا دور کرسی نشسته یا به متکا و بالشی تکیه داده بودند و در زیر کرسی به خواب می رفتند.

و بعد از آن ایرانیان از اجاق های هیزمی استفاده می کردند که در واقع همان شومینه های کلاسیکی بودند که برای پخت و پز و گرم کردن خانه ها استفاده می شده است. بیشتر این شومینه ها هیزمی بودند و در منقل و آتش دان یا کوره این شومینه ها هیزم می ریختند و یا این که در بعضی جا ها از زغال سنگ نیز استفاده می کردند و شب های سرد زمستان را با گرمای آن به صبح می رساندند.

نصب شومینه کلاسیک

شب های بلند پاییز و زمستان فرصت مناسبی بود که اعضای خانواده به دور شومینه‌ جمع شوند و گفت و شنودی با یکدیگر داشته باشند. اگر بخواهیم تاریخ دقیق استفاده از آن را بیان کنیم باید برگردیم به دوران پیش از اسلام. در جلوی شومینه‌ و در ورودی آن دم پر که یک وسیله ای برای جلوگیری از هدر رفت گرما بود نصب می‌کردند. دم پر وظیفه‌ دیگری هم داشت و آن این بود که در تابستان ها و موقع که از آن استفاده نمی‌شود این وسیله فلزی با استفاده از زنجیری باعث مسدود شدن مسیر دودکش می‌شد و بدین وسیله از ورود با به داخل جلوگیری می‌کرد. شومینه که در ابتدای امر وارد بازار شدند هیزم سوز سنگی بودند که از زیبایی فوق العاده ای برخوردار بوده و بنابراین خیلی زود در بین مردم طرفدار پیدا کرد.

شومینه کلاسیک

مراحل نصب شومینه کلاسیک

در واقع شومینه کلاسیک را در گوشه و یا در وسط سالن نصب می‌کردند که برای این کار دو مرحله آماده سازی قبل از نصب آن باید صورت بگیرد. مرحله اول ایجاد دیوار کاذب و مرحله دوم نصب نمودن شومینه و راه‌اندازی آن بود. جهت نصب بدین صورت عمل می‌شد که ابتدا دیوار کاذب مورد نظر را با آجر و سیمان و ماسه می ساختند و بعد از آن لوله سیمانی را در داخل دیوار قرار داده تا دودکش آن را بسازند و دود و گاز حاصل از سوختن مواد سوختی که در این نوع اغلب هیزم بود را به بیرون از خانه از طریق سقف انتقال دهند.

عکس شومینه کلاسیک و مدرن

زمان نصب شومینه کلاسیک

اگر می خواهید که در فضای داخلی منزل تان آن را نصب کنید بهتر است این کار را بعد از اتمام نصب کاغذ دیواری یا رنگ آمیزی کامل دیوار ها انجام دهید یعنی این که در مرحله‌ آخر آماده سازی ساختمان اقدام به نصب کنید.

قیمت شومینه کلاسیک

تزئینات شومینه کلاسیک

شومینه کلاسیک که از آجر و سنگ و … ساخته می شده اند از زیبایی خاصی برخوردار بودند. این گونه نه تنها در گذشته بلکه امروز هم با وجود این که انواع مختلف آن وجود دارند به علت زیبایی بی‌نظیری که در طراحی آن‌ها وجود داشته است هنوز هم طرفداران خاص خود را دارد و هستند کسانی که برای دکوراسیون داخلی منازل شیک و مدرن خود از شومینه کلاسیکی که در تزئینات آن از سرامیک، سنگ، گچ، کاشی، سیمان سفید و فلزات رنگی بکار برده می شود استفاده می‌کنند. این نوع معمولا در گوشه های اتاق وسط دیوار و یا این‌که در بین در ورودی و دیوار قرار می‌گرفت و گاهی اوقات این نوع به صورت دو طرفه بودند.

شومینه کلاسیک

انواع شومینه

این نوع که امروزه استفاده می‌شوند در انواع مختلفی تولید می شوند و از نظر کارایی که دارند نیز متفاوت می‌باشد اما به هرحال اگر بخواهیم انواع آن را تقسیم‌بندی کنیم باید شومینه را در ۵ گروه مختلف جای داد که به شرح زیر می‌باشند:

    • شومینه کلاسیک

بیشتر شومینه‌هایی که درگذشته وجود داشتند و کاربری‌شان برای پخت و پز و گرمایش خانه بود در رده شومینه کلاسیک قرار می‌گیرند و سوخت این اغلب از چوب درختان و زغال سنگ و… تامین می‌شد.

    • شومینه گازی

این نوع شومینه از آن نوع هستند که در دو مدل مختلف دیواری و زمینی تولید می شوند

    • شومینه برقی

این نوع به صورت شومینه‌ دیواری ، ستونی و زمینی تولید می شوند سوخت اولیه آن‌ها همان طور که از نامش پیدا است برق می‌باشد. نوع برقی تنوع زیادی دارند و در هرجایی می‌توان به عنوان دکوراسیون از آن‌ها استفاده کرد.

    • شومینه مدرن

این نوع بیشترین قابلیت انعطاف‌پذیری و هماهنگی با بناهای روز و مدرن رادارند و در اکثر ساختمان مدرن و در دکوراسیون های شیک و لوکس از شومینه های مدرن که در انواع و اشکال مختلف تولید می شوند استفاده می‌کنند.

    • شومینه چدنی

این نوع شومینه ها که از نظر ماندگاری و کارکرد با دوام تر می‌باشند دارای قیمت نسبتا گران تری نسبت به بقیه شومینه بوده و در صورتی که با توجه به فضای اتاق مورد نظرتان در انتخابش دقت کنید می توانند حتی از شومینه های مدرن و برقی هم با ساختار اتاقتان هماهنگ تر و زیباتر به نظر بیایند.

نصب شومینه کلاسیک گازی

شومینه کلاسیک گازی، بر خلاف شومینه های کوره و ناکارآمد چوب، باعث بوجود آمدن حرارت فوری می باشند. حتی بهتر است که این نوع دستگاه تهویه مستقیم نداشته باشد، دودکش قابل توجهی لازم نیست، بنابراین امکان نصب شومینه گازی به سرعت و راحت در بسیاری از ساختمان های موجود وجود دارد. از آنجا که شما با گاز کار می کنید، با این حال، مهم است که درک خوبی از نحوه نصب یک شومینه گازی قبل از شروع هر پروژه نصب داشته باشید. ممکن است گاز موجود به بیرون درز کند و شما را با خطراتی مواجه کند . شما می توانید برای نصب شومینه کلاسیک با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید و از کارشناسان ما بخواهید که این کار را برای شما انجام دهند.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.